Henkilökunnan kokemuksia

ASIANTUNTIJAVAIHDOSSA ESPANJASSA

Lue alta lisää lähihoitajien suunhoidon osaamisalan opettajan Marleena Ollikaisen kokemuksista henkilöstöliikkuvuusjaksolta Lorcasta ja Marbellasta keväältä 2020.

Asiantuntijavaihdossa Espanjassa kevät 2020

HENKILÖSTÖLIIKKUVUUSJAKSOLLA ESPANJASSA

Lue alta lisää esitys- ja teatteritekniikan opettajien Jaana Kyöstiön ja Jani Kylmälän kokemuksista henkilöstöliikkuvuusjaksolta Barcelonasta ja Fuengirolasta syksyltä 2019.

Henkilöstöliikkuvuusjaksolla Espanjassa

ASIANTUNTIJAVAIHDOSSA ESPANJASSA

Lue alta lisää KV-asiantuntijoiden Matti Remsun ja Taina Rahkolan kokemuksista Barcelonasta, Sabadellista ja Zaragozasta keväältä 2019.

Asiantuntijavaihdossa Espanjassa

HENKILÖSTÖLIIKKUVUUSJAKSOLLA TANSKASSA

Katso alla olevasta videosta Anne-Marin, Anne-Marien ja Amin kokemuksia henkilöstöliikkuvuusjaksolta Tanskasta keväältä 2019

Odense, Denmark 12.5 – 16.5.2019

VIERAILULLA BASKIMAAN AMMATILLISEN KEHITTÄMISEN JA TUTKIMUKSEN KESKUKSESSA

Kaskon Eerika Kantonen ja Stadin ammatti- ja aikuisopiston Satu Nygård vierailivat keväällä 2019 TKNIKAssa, joka on Baskimaan ammatillisen kehittämisen ja tutkimuksen keskus. Sen tavoitteena on tukea oppilaitosten ja alueen yritysten toimintaa koulutuksen sekä innovaatioiden avulla.

Alla olevasta linkistä voit lukea Eerikan ja Sadun vierailusta TKNIKAssa.

Vierailu TKNIKAssa

HOITOTYÖN OPETTAJAT HENKILÖSTÖLIIKKUVUUSJAKSOLLA HOLLANNISSA

Stadin ammatti- ja aikuisopiston hoitotyön opettajat Terhi Hartikainen ja Virpi Korhonen olivat keväällä 2019 henkilöstöliikkuvuusjaksolla Hollannissa. Lue alla olevasta linkistä heidän kattava raporttinsa liikkuvuusjaksolta Haagista ja Hogeweykista.

https://sites.google.com/edu.hel.fi/opettajienkv-liikkuvuusjakso/etusivu

KUULUMISIA MYDI-PROJEKTIN SEMINAARISTA SAKSASTA

Opettajat Laura Indrén ja Minna Ruismäki osallistuivat Mentoring Young People in Difficulties For Inclusion -projektin seminaariin Saarbrückenissa, Saksassa, 15.5. – 17.5.2019.

Alla olevasta linkistä voit lukea heidän yhteenvetonsa seminaarista.

Saarbrucken 15.5.-17.5.2019

PROSESSILALAN HENKILÖKUNTAA ESPANJASSA

Prosessialan opettaja Niina Srbinoska ja koulutuspäällikkö Sirpa Lindroos kampus 3:selta osallistuivat Erasmus+ -vaihtoon Burgosissa, Espanjassa 1. – 4.4.2019. Vastaanottavana oppilaitoksena toimi Secondary Education School Enrique Flórez. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta mm. prosessi- ja laboratorioalalla.

Lue lisää matkasta alla olevasta linkistä:

Prosessialan henkilökuntaa Espanjassa

MEDIA-ALAN OPETTAJAT LISSABONISSA

Muotoilijankadun toimipaikan media-aineiden opettajat Tuuli Vuorinen-Oras ja Alli Ikonen vierailivat alkuvuodesta 2019 Lissabonissa Erasmus+ -liikkuvuusjaksolla. Jakson tavoitteena oli portugalilaiseen koulutusjärjestelmään tutustuminen vierailemalla ETIC- ja Epi-mediakouluissa, media-alan opetussuunnitelmaan ja opetuksen järjestelyihin perehtyminen, verkostoituminen paikallisten opettajien kanssa sekä virikkeiden ja ideoiden etsiminen omaan opetustyöhömme.

Lue lisää matkasta alla olevasta linkistä:https://sway.office.com/42ieCVn3lrFCkwN0?ref=email

ÄIDINKIELEN OPETTAJAT KÖLNISSÄ

Taru Lyly (tekniikka ja asennus) ja Hanna Järvisalo (tekniikka ja logistiikka) raportoivat Erasmus-henkilöstöliikkuvuusjaksostaan Kölniin 27.2. – 2.3.2018. Vastaanottava oppilaitos oli Richard-Riemerschimd-Berufskolleg ja vierailun isäntänä ammatillinen opettaja, Erasmus-koordinaattori Tom Rathmann.

Kerromme henkilöstövaihtoon liittyvistä asioista, ammattikoulutuksesta Saksassa ja matkan varrella näkemästämme, kokemastamme ja oppimastamme. Olemme äidinkielen ja suomi toisena kielenä -opettajia.

Lue lisää matkasta alla olevasta linkistä: